Kastrater

Wilma (Brages Stirra)


Född: 2004-11-08


Bruntabby, n22


Pedigree


”vår första mainecoon. Mer hund än katt, älskar att bli kammad, klappad och ligga i knäet, sängen, ligger gärna på en. Åker gärna dockvagn. Spinner bara du ser på henneJ, otroligt snäll och social. En underbar kattmamma och idag mentor till våran andra unga katthona. "Wilma älskar alla”.


Wilma har gått bort. Tack för alla år med dig Wilma!S*Ulltrollet's Caol Ila


Född: 2011-12-15


Färg: Blåsilver sköldpadd, gs


Pedigree


"Caol Ila...namnet som är en whiskeysort är inspirerat från pappan Whiskey. Caol Ila kommer från vår egen uppfödning och valdes ut för att vi tycker att hon har fina förutsättningar att bli en bra avelshona. Hon har just det tekniska utseende som vi gillar, bra storlek och öronen rakt upp i linje med huvudet med rejäla tofsar. Hon har byggt på sig en riktigt yvig och tjock svans.


Caol Ila har flyttat och bor hos en familj i Sigtuna.Charlie

S* Honeysuckles Ullspinn


Född: 2012-03-29


Färg: Rödtabby d22


Pedigree          se: www.pawpeds.com
Kloner 21.7 %

Charlie kommer från Honeysuckles i Borås. Redan när vi träffade Charlie när han var liten kände vi att vi ville ha honom. Han var framåt, social och bokstavligt talat kastade sig ned på rygg när man klappade honom.


Charlie fick sitt namn från Charlie Chaplin. Varje gång vi klappade honom stod eller låg han och trampade med sina fötter. Han fullkomligt älskar närkontakt. Han vet inte hur han ska göra när man kelar med honom, han vill nästan krypa innanför skinnet på en. När han skulle besiktigas när han var liten fick veterinären sätta igång fläktar för att distrahera honom, för Charlie spann så högt att veterinären inte kunde höra hjärtat.


Charlie bor hos en glad pensionär ute på landet:)

S*Ulltrollets Happy Easter Pullum, Boris


Född: 2017-04-12


Färg: Svart tabby med vitt, n 09 22Kloner 15%


Boris är bror till Mini. En väldigt trevlig och pratsam hane. Han är jättesnäll och behandlar damerna väl. Boris är nu kastrerad. Han har blivit pappa till tre kullar. Boris bor i Hammarby sjöstad hos famiiljen Sjögrund. 

Carpe Felines Ospinosa (Pepsi)
Född: 2015-09-12


Färg: Svart/brun spotted n 24


Pedigree           Se www.pawpeds.com
Kloner: 14,1%


Carpe Feline Ospinosa ”Pepsi” är en utparningskatt med ett underbart utseende. Hon har precis det utseende vi vill jobba mot. Pepsis lugna sätt har varit guld värt när vi varit på utställning och hos veterinären. Hon är en superenkel katt att hantera. Hennes l

lätta temperament har ärvts vidare till Mini.Pepsi bor nu hos Git på Södermalm i Stockholm som en bortskämd kastrat:)Davina (N* Zifina Davina)


Född: 2009-12-17


Färg: Svartsilver sköldpaddstabby, fs 22


Pedigree


Davina har flyttat med sin son till en ny familj i Bromma.

Davina var vår andra avelskatt, från Norge. 

S*Carpe Feline Isolanche


Född: 2013-11-14


Färg: Svarttigre med vitt n 03 23


PedigreeKloner 14.3 %


Iso köpte vi från Susanne  på Carpe Felines. Iso visade sig tyvärr inte gå igenom hälsotester.Idag bor Iso  hos en familj i Haninge. Hon har en otroligt tjock päls och ligger gärna på rygg mitt på golvet.