Honor

Carpe Felines Ospinosa (Pepsi)

 

Född: 2015-09-12

 

Färg: Svart/brun spotted n 24

 

Pedigree

 

MyBPC3 Neg as per parents

 

P K D Neg as per parents

 

HCM N/N

 

HD Normal (L) / 2(R) 2016-08-24

 

Kloner: 14,1

 

 

 

Pepsi

Carpe Feline Ospinosa ”Pepsi” är en utparningskatt med ett underbart utseende. Hon har precis det utseende vi vill jobba mot. Pepsi är en lugn och försiktig tjej, men vill gärna vara med där vi är. Hon är totalt orädd mot våran hund och de är världens bästa vänner. Hon kommer gärna upp i sängen och ligger gärna bredvid i soffan. Hon äter som en fin dam, nätt och lugnt, till skillnad från Holly som bara glupskar. Pepsi har den underbara teckningen spotted, dvs prickig. Pepsis lugna sätt har varit guld värt när vi varit på utställning och hos veterinären. Hon är en superenkel katt att hantera.

 

Pepsi kommer kastreras och vi låter Nomine ta över stafettpinnen!

 

 

 

 

 

Ulltrollets Happy Easter Nomine

(Mini)

 

Född: 2017-04-12

 

Färg: Svart golden sköldpaddsspotted med vitt, fy 0924

 

Pedigree

 

MyBPC3 Neg as per parents

 

P K D Neg as per parents

 

HCM N/N

 

HD UA

 

Kloner: 15,0

 

 

 

Mini

Mini kommer från Pepsis första kull. Hennes päls är underbar och väldigt intressant. Väldigt tidigt såg vi att hon var annorlunda. Hon hade en päls som påminde om silver men istället för den vita underpälsen var den gyllene gul.

 

Hennes temperament är underbart. Hon är social och nyfiken och väldigt kelig. Hon är orädd och bjuder gärna på motstånd mot de större katterna.

 

Vintern 2019 fick Mini sin första kull.

 

 

 

 

Lynx Luna Holds the Rain (Holly)

 

Född: 2016-02-21

 

Färg: Svart/brun tabby n 22

 

Pedigree

 

MyBPC3 Neg as per parents

 

P K D Neg as per parents

 

Spinal Muscular Atrophy Neg as per parents

 

HCM N/N

 

HD UA

 

Kloner: 12,9

 

Holly

Lynx Luna Holds the Rain ”Holly” är vår första f3 katt. Vilket betyder att hon är en utparningskatt, en tredje generation från sin vilda mamma. Hennes föräldrar kommer ifrån USA och Holland. Holly komer bidra med nya linjer till vårt katteri. Då Holly är en utparningskatt, erhåller hon inte det maffiga utseendet som de flesta köpare är vana vid att se hos en Maine Coon.

Holly har ett otroligt fantastiskt temperament😊. Hon är totalt orädd, älskar rått kött och ska vara mee överallt! Hon är som en plåsterlapp som man måste shasa bort ibland. Hon älskar att kela och gosa,, HELA tiden. Såklart ska hon vara med på toaletten, gärna sitta på axlarna. Holly tar alla med storm. Hon pratar och spinner jämt.

 

Holly har fått en kull och de blev fantastiskt fina!

Under januari 2019 kommer hon få sin andra kull.