Honor

S*Ulltrollets Miss Priscilla "vårt blåbär" 

Född: 2019-01-06

Färg: a

Pedrigree:

Kloner: 18%

HD: N/N

HCM N/N Senast gjord 2020

MyBPC3 (hcm dna test)  Neg as per parents

PK: neg by parents Miss Priscilla är vårt lilla blåbär och vår framtida avelshona om allt går som vi vill. Hon är nu 9 månader och börjar växa på sig.

Hon kommer från vår egen uppfödning. Priscilla spinner som en traktor och är lika orädd och kelig som sin mamma. Hon är som en hund och ska hela tiden buffa och vara med. Hon är välprortionerlig men lite mindre. Trots det är det hon som sätter de större katterna på plats. Priscilla är en enkel och rolig katt som älskar bus och lek, men som namnet säger, är hon en Miss...


Ulltrollets Daisy 

Dotter efter Mini och Melker

Född: 200327

Svartsilversköldpadda ns22

Kloner: 22,5%

MyBPC3        Neg as per parents

P K D             Neg as per parents

HCM ultraljud UA

HCM DNA       N/N

HD                  1/N


Daisy


Daisy är det full fart i. Hon är lika rolig och kelig som sin mamma och mormor. Daisy har ett snällt temperament och vill gärna vara med. Daisy bor hos en fodervärd nära oss. Daisy blev bra typad katt mellan mix av lägre kloner och showkatt.

Daisy har ett fantastiskt ljust silver.

White Rocks Herbtslicht


Född: 2021-03-18

Svartgolden tickad ny25

Kloner: 36,8%

MyBPC3 

P K D              Neg by parents

HCM DNA:     N/N

HD                  1/1

HCM ultraljud: ua


Herbtslicht


Hebban som hon kallas av oss hemma har nu vuxit på sig och blivit en stor tjej:) Hebban hoppas vi kunna använda i vårt arbete framöver med att utveckla goldenfärg. Hebban är vår andra katt från en uppfödare som kommit långt i utveckling av just golden och vi är så glada över att vi än en gång fick förtroendet att få köpa en katt igen.

Hebban har vi väntat på länge med att få hem och äntligen efter Corona har det blivit möjligt. 

En fantastik golden tickad tjej som har ett roligt temperament, hon är intensiv, snäll och vill gärna kela. Hon skuttar och hoppar och springer som en tok här hemma.


S*Lunx Luna Ulltrollets Dakota

Född: 2022-11-11

Färg: Svarttabby med vitt n0922

MyBPC3 (hcm dna test)           Neg as per parents

P K D                   Neg as per parents

HCM                  Ska testas

HD                      Ska testas

SMA:                  Neg

Kloner: 10.1%


Genom ett samarbete med LynxLuna har vi fått fram en väldigt fin och lågklonad kull med rötter direkt från Maine. Vi har fått ärand att förvalta denna otroligt lågklonade hona som vi hoppas kommer bli vår framtida avelshona.  Dakota kommer komplettera katteriet bra med sina linjer.  Vi hoppas denna tjej klarar sina hälsotester när tiden är inne. Vi har spännande planer för henne och vår nya hane framöver.


With a suscess cooperation from LynxLuna we can introduce Dakota. An outcross female with lines direct from Maine. She has a good temper and we hope she will past the healthtests when she is ready. We have great plans for here.